dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Opti-flor richt samen met Technokas blik op de toekomst

Opti-flor richt samen met Technokas blik op de toekomst

Opti-flor en Technokas gaan een strategische samenwerking aan. Met de ondertekening hiervan richten de twee bedrijven gezamenlijk hun blik op de toekomst. Technokas zal coördinerend zorg gaan dragen voor de uitvoering van de verplaatsing van de twee Opti-flor locaties Midi-flora en R&D naar de Waellandweg in Monster. Naar verwachting zal de bouw van de nieuwe vestigingen in 2023 van start gaan. De komende maanden wordt de verplaatsing van de twee locaties nader uitgewerkt en vormgegeven. 

Rene Hendriks, mede-eiegenaar van Opti-flor, is trots op de aangekondigde samenwerking. "Marco en ik begonnen het bedrijf in 1998 als zonen van een tuinder en met een grote ondernemersdrang. Opti-flor werkt al vanaf 2005 samen met Technokas en inmiddels hebben we gezamenlijk al meerdere projecten succesvol afgerond".

Maurice Hartman, directeur van Technokas, is bijzonder blij dat het bedrijf via deze strategische samenwerking ook de komende jaren een belangrijke rol vervult in de toekomstplannen van Opti-flor. "Wij zullen op veel manieren het initiatief nemen bij de verplaatsing van de twee locaties. De klant zo volledig mogelijk ontzorgen, daar ligt onze kracht. Daarnaast weet Opti-flor dat wij, door onze aandacht voor detail, elk onderdeel van de techniek zullen integreren tot een doordacht ontwerp", aldus Hartman. 


Redactie Floranews | 28-05-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS