maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Plantion haakt met campagne in op eindexamenkandidaten in coronajaar

Plantion haakt met campagne in op eindexamenkandidaten in coronajaar

Op 10 juni horen de meeste eindexamenkandidaten of ze wel of niet geslaagd zijn. Met de campagne ‘Geslaagd: verras met bloemen of een plant!’ van Plantion kan de bloemist inhaken op dit bijzondere moment. "Examen doen is altijd superspannend. Maar zeker in zo’n coronajaar, waarin je bijna niet naar school kon. Wie dan toch slaagt, verdient dan ook een mooie bos bloemen of een stoere plant!"

Alle bloemisten bij Plantion inkopen, ontvangen deze week een pakket promotiematerialen voor hun winkel, met posters en speciale bloemenkaarten. Ook krijgen ze een social-mediakit toegestuurd met berichten en afbeeldingen die de bloemisten kunnen gebruiken voor hun Facebook of Instagram.

De campagne wordt verder aangejaagd met de winactie voor consumenten ‘Op wie ben jij trots?”. Wie een foto van een geslaagde leerling met boeket of plant deelt met #Tastethegreen maakt kans op een bamboehouten telefoonoplader en wekker ineen. #Tastethegreen verwijst naar het gelijknamige inspiratieplatform van Plantion.
 


Redactie Floranews | 02-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS