dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Geen vrije toegang meer tot koelcellen Royal FloraHolland

Geen vrije toegang meer tot koelcellen Royal FloraHolland

Er is niet langer vrije toegang tot de koelcellen van Royal FloraHolland. De maatregel wordt ingevoerd om de toename van diefstal en vernielingen en het zonder toestemming gebruiken van de koelcellen tegen te gaan.

De bloemenveiling wil de veiligheid van producten, processen en mensen op deze manier waarborgen. In Aalsmeer wordt nu het principe van toegangscontrole gestart. Als het principe en de techniek goed werken, voorziet Royal FloraHolland nog dit jaar stapsgewijs alle grote bewaarkoelcellen op alle locaties van toegangscontrole.

"We vinden het heel belangrijk dat de producten die onder onze verantwoordelijkheid vallen veilig zijn", aldus Ron van 't Hoog, manager logistiek Aalsmeer. "In de afgelopen jaren zijn er veel producten ontvreemd. We hebben al eerder maatregelen getroffen, zoals aanvullende camerabewaking. Maar dit blijkt niet altijd voldoende."

Royal FloraHolland treft nu aanvullende maatregelen, zoals het minder toegankelijk maken van koelcellen voor personen die er niet hoeven te zijn. 'Zo houden we grip op de stromen van mensen en goederen. Ik ben blij dat we nu deze eerste stap hebben gezet", vertelt Van 't Hoog.

Jorgen Slobbe, teammanager logistiek Aalsmeer, staat volledig achter het beter afsluiten van de koelcellen. "Het is natuurlijk wel essentieel dat de logistieke processen doorlopen en dat niemand onbedoeld voor een dichte deur staat. Daarom hebben we samen met adviesbureau RE&FM in kaart gebracht wie toegang moet hebben tot de koelcel."

 

 


02-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107WERKENBIJGGRS


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS