dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Mariska Foppen bestuurslid Bloemenbureau Holland

Mariska Foppen bestuurslid Bloemenbureau Holland

Mariska Foppen is toegetreden tot het bestuur van Bloemenbureau Holland (BBH). Foppen is directeur van Waterdrinker Aalsmeer. Daarnaast is zij onderdeel van het directieteam van Dutch Plant Group, dat gevormd wordt door Waterdrinker, OZ Planten en Hamiplant.

Foppen heeft meer dan 25 jaar ervaring met planten en bloemen en brengt veel expertise op het gebied van strategie en marketing met zich mee. Als directeur van Waterdrinker staat het verbinden van veredelaars, kwekers en (internationale) klanten centraal in haar werk. Daarnaast is ze eerder als bestuurder van BBH actief geweest. Vanuit deze ervaring en expertise zal Foppen, als bestuurslid, dan ook mede richting geven aan de koers van BBH.

Foppen wil zich binnen het bestuur vooral richten op een betere aansluiting van de activiteiten van BBH op de wensen van handelaren en kwekers. Dit om het draagvlak voor sectorpromotie te kunnen verhogen. "Met name het tijdig delen van voorgenomen campagnes waardoor het voor handelaren en kwekers makkelijker wordt om hierop in te spelen", vertelt Foppen. "Uiteindelijk is het van belang om op structurele wijze collectieve campagnes te weten vertalen naar shopper activaties, in samenwerking met handel en kwekers."

Daarnaast ziet de directeur van Waterdrinker veel kansen op het gebied van digitale media in combinatie met sterke campagnes om de aandacht van de consument te krijgen. "Online marketing heeft veel mogelijkheden om meer gericht te communiceren en het bereik te vergroten zodat meer mensen bloemen en planten gaan kopen. We willen laten zien dat we goed bezig zijn in de sector, hoe mooi onze producten zijn en daarmee het enthousiasme voor planten en bloemen verhogen. Daarom moeten we als sector de handen ineenslaan. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij”, aldus Foppen.
 


03-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS