maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Decowraps Europe start Friendship campagne voor Nederlandse Rode Kruis

Decowraps Europe start Friendship campagne voor Nederlandse Rode Kruis

Decowraps Europe start komende week de Friendship campagne. Binnen de campagne lanceert het twee specifieke verpakkingen in een B2B campagne waarbij de winst volledig aan het Nederlandse Rode Kruis gedoneerd wordt.

De meeste vaccinatiecampagnes in Europa draaien inmiddels op volle vaart, langzaam maar zeker zien we elkaar uit naar een nieuw “normaal”, waarin we vrienden en familie weer fysiek zullen ontmoeten in plaats van achter een computerscherm.

"Om deze speciale momenten te vieren, waar wij zo lang naar uit gekeken hebben gedurende de pandemie, heeft Decowraps de Friendship verpakkingslijn ontworpen. Het design past elke vorm van vriendschap en een perfecte manier om te zeggen: “Fijn om je weer te weer zien!”", vertelt Ralph van 't Hart, Sales & Marketing director van Decowraps. "Tegelijkertijd en wellicht nog belangrijker, is deze campagne gericht op het werven van fondsen voor het Nederlandse Rode Kruis."

Sinds de start van de coronapandemie, heeft het Rode Kruis in meer dan 171 landen geholpen met toegang tot medische hulp, basisbehoeften en steun voor de meest kwetsbare groepen. De grootste medische hulpoperatie ooit uitgevoerd. De volledige opbrengst van de Friendship campagne zal gedoneerd worden aan het Nederlandse Rode Kruis. "Elke keer wanneer jij vriendschap viert, steun je hiermee de belangrijke inspanningen van het Rode Kruis", besluit Van 't Hart.


04-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS