maandag 27 september 2021
2105 Palletcentrale 2109Evanthiavacature2

Opti-flor scherpt merk aan met nieuwe pay-off en huisstijl

Opti-flor scherpt merk aan met nieuwe pay-off en huisstijl

Opti-flor heeft maandag 7 juni haar nieuwe pay-off en huisstijl gelanceerd. De aanscherping en nieuwe merkuitstraling is een volgende stap om het merk nog sterker te positioneren.

In het afgelopen jaar heeft een interne werkgroep hard gewerkt om de koers en waarden van de organisatie toekomstbestendig te maken. Ook de visuele identiteit van het merk Opti-flor is naar een hoger modeniveau getild. Rene Hendriks, één van de eigenaren: "De afgelopen 20 jaar hebben we gebouwd aan het breedste assortiment van Europa, met 7 uiteenlopende collecties. Met onze orchideeën willen we leven en geven mooier maken." Tim van Leeuwen, manager marketing, vult aan: "We hebben het assortiment om de consument te verrassen in het schap van de betere tuincentra en bloemist. De perfecte orchidee voor ieder interieur, thuis of op het werk. Dit geeft onze partners houvast in hun assortimentsbeleid. Centraal hierin staat de belevingswereld van de consument; we doen dit als Opti-flor altijd herkenbaar anders".

De nieuwe huisstijl is een combinatie van zachte geometrie met een verhaal in elk element. "Zo verwijzen de 5 verticale strepen naar ‘five-star’, de bloemtak naar ons vakmanschap en de open bloem verwijst subtiel naar onze aandacht voor élk detail", legt manager communicatie, Larissa Valstar, uit. De komende tijd wordt de nieuwe visuele identiteit zichtbaar in alle merkuitingen en zullen we onze koers samen met onze ketenpartners invulling geven.

De nieuwe huisstijl is van 8 tot en met 17 juni op afspraak te bewonderen tijdens de Orchid Inspiration Days. 

 


Redactie Floranews | 08-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS