dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Royal Brinkman breidt Raad van Commissarissen uit met twee nieuwe leden

Royal Brinkman breidt Raad van Commissarissen uit met twee nieuwe leden

Royal Brinkman heeft haar Raad van Commissarissen (RvC) uitgebreid met twee nieuwe leden. Per 1 mei 2021 is Koert van der Bij aangetreden en per 1 juli zal Hanneke Cunnen-Litjens de RvC komen versterken. De RvC bestaat nu uit Arnold Hordijk, René le Clercq, Koert van der Bij en Hanneke Cunnen-Litjens.

“Koert van der Bij beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van financieel en strategisch management, alsook het operationele management. In zijn functies als directeur van Alfa Accountants en als zelfstandig adviseur heeft hij veel ervaring in de agri- en hortisector. Hij kent de tuinbouwsector als geen ander”, vertelt voorzitter Arnold Hordijk over van der Bij. “Wij hebben Koert leren kennen als een gedreven persoonlijkheid die graag bereid is om bij Royal Brinkman zijn specifieke expertise ter beschikking te stellen. Met zijn financiële achtergrond en praktische ervaring is hij een goede aanvulling op ons team.”

Over Hannek Cunnen-Litjens vertelt Hordijk: “Hanneke beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en coaching bij digitale transformaties. In haar functie als COO bij digital agency Hoppinger heeft zij veel ervaring in het vertalen van strategische ambities naar besluitvorming richting efficiënte processen waarbij data een belangrijke rol spelen." Hordijk vervolgt: “Wij hebben Hanneke leren kennen als iemand met een open persoonlijkheid, met een goed waarnemingsvermogen en een energieke instelling”.


Redactie Floranews | 11-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS