woensdag 8 december 2021
2112KerstbannerFloranews 2105 Palletcentrale

Nieuw bij... Greenport Aalsmeer

Nieuw bij... Greenport Aalsmeer

Greenport Aalsmeer heeft het team Duurzame Gebiedsontwikkkeling met Harmen van Dam. Hij zal zich bezig gaan houden met de gebiedsgerichte aanpak van het gebied De Baan en Sotaweg in Kaag en Braassem.

Van Dam is opgegroeid in de regio Zuidplas tussen de potplanten. Na zijn studie Bedrijfskunde is hij betrokken geweest bij de gebiedsontwikkeling van Tinte-Vierpolders en bij de sanering van verspreid glas in deze regio. Vanuit Agritect Advies heb hij een aantal projecten in de agrarische sector en ook andere sectoren geleid.

"Samenwerking met ondernemers, burgers, overheden, belangengroeperingen en andere betrokken partijen is door die activiteiten de rode draad", vertelt Van Dam. "Ook bij de gebiedsontwikkeling van De Baan en Sotaweg zijn veel partijen betrokken om tot een toekomstbestendig glastuinbouwgebied te komen met onder andere een betere ontsluiting van het gebied en ontwikkeling van duurzame glastuinbouw." Van Dam zal zijn kennis en ervaring in gaan zetten om samen met de ondernemers, bewoners en andere partijen mooie projecten aan De Baan en Sotaweg te realiseren.


Redactie Floranews | 14-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112 FNkerst


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS