dinsdag 3 augustus 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Dirk de Lugt commissaris bij LTO Bedrijven

Dirk de Lugt commissaris bij LTO Bedrijven

Dirk de Lugt is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van LTO Bedrijven. De Lugt is de opvolger van Henk van der Stelt binnen het toezichthoudend orgaan van de onderneming. Van der Stelt kwam volgens het rooster van aftreden niet voor herbenoeming in aanmerking.

De Lugt kent als praktiserend akkerbouwer op Texel en LTO-lid, voorzitter van de Raad van Beheer van coöperatie Cosun, voorzitter NCR, voorzitter BO Akkerbouw en commissaris van AB Vakwerk een brede expertise en netwerk in de agrarische sector.

“We zijn blij met de benoeming van Dirk de Lugt. Hij zal een bijdrage leveren aan versterking van de positie en de ontwikkeling van LTO Bedrijven. Tegelijkertijd is de onderneming dank verschuldigd aan Henk van der Stelt voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van LTO Bedrijven in de afgelopen jaren’, aldus Siem Korver, voorzitter van de raad van commissarissen van LTO Bedrijven.

LTO Bedrijven is de participatiemaatschappij van LTO Noord, ZLTO en LLTB. De onderneming heeft de bedrijven AgriPers, LTO Ledenvoordeel en LTO Arbeidskracht in eigendom en heeft deelnemingen in LTO Verzekeringen, Cerass, GreenlinQdata, Agri-Dataservices BioScope en NLgroen. De onderneming fungeert als businessontwikkelaar en facilitator van de agrarische sector. Samen met businesspartners ontwikkelt LTO Bedrijven renderende en vernieuwende oplossingen. Die worden toegankelijk en bereikbaar gemaakt voor boeren en tuinders in Nederland.
 


Redactie Floranews | 17-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS