dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Floriworld per 1 juli weer open

Floriworld per 1 juli weer open

Na maanden dicht te zijn geweest, opent bloemen en planten experience Floriworld per 1 juli aanstaande haar deuren weer. De 29 miljoen euro kostende experience in Aalsmeer sloot begin november 2020 haar deuren. Vier maanden eerder was de officiële opening, die eigenlijk al in mei plaats had moeten vinden, maar uitgesteld werd in verband met de corona-pandemie.

De indoor thema-attractie over bloemen en planten kende door corona een zeer ongelukkige start. In de aanloop naar de opening op 350.000 bezoekers per jaar, later zelfs op 550.000 per jaar, maar alles liep anders. Nu de coronacijfers hard dalen en er steeds meer sprake is van versoepelingen van de coronamaatregelen in zowel Nederland als in de ons omringende landen, opent Floriworld per 1 julli haar deuren weer.

Magie van bloemen en planten

FloriWorld is een betoverende thema-attractie waarin je de magie van echte en virtuele bloemen kan beleven. Het is gevestigd op het terrein van de bloemenveiling in Aalsmeer. In het opvallende gebouw met kleurrijke gevelbeplating, die de bollenvelden voorstellen, worden bezoekers meegenomen in de magie van echte en virtuele bloemen. Met een RFID chip kan de bezoeker zelfs zijn of haar persoonlijke bloem en plant- voorkeuren aangeven. De favoriete bloemen, planten en foto’s worden verwerkt in de verschillende shows, waardoor FloriWorld écht een persoonlijke beleving wordt.

Ook is er een bloemenveiling waar het veilingspel gespeeld kan worden en bezoekers kunnen bieden op een boeket bloemen dat ze kunnen houden, weggeven of doneren aan een goed doel. Ook is er een 4D-film over bruidegom Daan die op weg naar zijn bruiloft zijn bruidsboeket vergeet en in een tulpenveld belandt.

 


Leandra de Boef | 18-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107WERKENBIJGGRS


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS