dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

CEO Havecon Horticultural Projects treedt toe tot bestuur AVAG

CEO Havecon Horticultural Projects treedt toe tot bestuur AVAG

Henk Verbakel treedt toe tot het bestuur van AVAG, branchevereniging van de tuinbouwtechniek. Dit heeft AVAG bekendgemaakt tijdens de algemene ledenvergadering op dinsdag 21 juni. De CEO van Havecon Horticultural Projects en daarnaast partner van het tuinbouwconsortium Atrium Agri volgt in het bestuur Jeroen Smiemans van Smiemans Projects op, die deze rol 4,5 jaar heeft vervuld.

“Vanuit mijn rollen als CEO van Havecon en partner van Atrium Agri kan ik binnen de diverse, actieve AVAG werkgroepen vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken bekijken en oppakken. Bovendien hoop ik met mijn internationale ervaring en netwerk de bekendheid en slagkracht van AVAG wereldwijd verder op de kaart te zetten. Ik kijk er dan ook erg naar uit om als bestuurslid een actieve bijdrage te mogen leveren aan de belangenbehartiging van de sector binnen een vereniging als AVAG”, vertelt Verbakel over zijn toetreding.

Het AVAG bestuur ziet het als een versterking dat één van AVAG’s grootste turnkey-kassenbouwers én partner van Atrium Agri toetreedt tot het bestuur. “Verbakel heeft zijn sporen verdiend en is een ondernemer pur sang; voor de AVAG een zeer mooie aanwinst”, aldus voorzitter Annie van de Riet.

Dat met de toetreding van Verbakel ook één van de mensen achter Atrium Agri zitting in het bestuur neemt, is volgens Van de Riet een extra plus . “Zij hebben het als groep in relatief korte tijd weten te presteren om een groot aantal bedrijven intensief samen te laten werken, elkaars krachten te bundelen en marktkracht te creëren, maar daarbij toch allen hun eigen entiteit te behouden”.

AVAG is een organisatie van 70 Nederlandse bedrijven die samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. Het ondersteunt haar leden op het gebied van innovatie, kwaliteit, internationalisering & arbeidsmarkt. 

 


Leandra de Boef | 24-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS