maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Dutch Flower Foundation krijgt kleurrijk schilderij van kinderen van De Lotusbloem

Dutch Flower Foundation krijgt kleurrijk schilderij van kinderen van De Lotusbloem

Dutch Flower Foundation (DFF) heeft van de kinderen van Kinderdienstencentrum De Lotusbloem een kleurrijk schilderij overhandigd gekregen. DFF kreeg het schilderij als dank voor de financiering van een zogenaamde ‘4-senses akoestische stoel’. Daarnaast heeft DFF zich voor de komende 3 jaar gecommitteerd aan De Lotusbloem met een jaarlijkse bijdrage.

Gerda Stokhof en Michel Zaremba, bestuursleden bij Dutch Flower Foundation namen het schilderij in ontvangst: “Wij zijn ontzettend blij dat we een bijdrage kunnen leveren. Het schilderij krijgt een mooi plekje bij ons op kantoor”. 

Ferro van Dam kwam via een familielid bij OZ Planten bij de Foundation terecht. Zijn dochter Nova is 5 jaar en meervoudig gehandicapt en zit op De Lotusbloem in Aalsmeer, onderdeel van stichting Ons Tweede Thuis. Op het zelfgemaakte schilderij zijn lotusbloemen afgebeeld en zijn alle groepen van De Lotusbloem vertegenwoordigd, zoals de vlinders, de libellen en de tovervissen.

Dutch Flower Foundation (DFF) heeft als doel het bevorderen van de leefsituatie en het welzijn van hulpbehoevende mensen en in het bijzonder van kinderen in de landen waar Dutch Flower Group (DFG) bedrijven actief zijn. Met DFF geeft DFG inhoud aan haar verantwoordelijkheid voor de wereld waarin wij leven.


Redactie Floranews | 30-06-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS