zondag 26 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Succesvolle tv-serie Bollenjongens ook op landelijke televisie

Succesvolle tv-serie Bollenjongens ook op landelijke televisie

Afgelopen zaterdag 3 juli, kwam de tv-serie Bollenjongens tot een grand finale in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof. De hoofdrolspelers keken, samen met hun familie en andere genodigden, de laatste aflevering van de serie over de Duin- en Bollenstreek en haar jonge agrarische ondernemers. De laatste aflevering is woensdag 7 juli te zien op TV West.

Een jaar lang werden elf jonge bollenboeren door presentator Johan Overdevest gevolgd tijdens hun werk op het land en in de schuren in de Duin- en Bollenstreek. De serie Bollenjongens is er één zonder blad voor de mond, met openhartige interviews en een duidelijke visie van deze bollenjongens, die een belangrijke speler zijn in de economische toekomst van de streek.

Landelijke televisie

Vanaf 5 mei was TV West tien weken lang het uithangbord van het sierteeltcluster. In het voorjaar van 2022 zal de serie ook op de landelijke televisie te zien zijn. Een grote stap voor de jongens, maar ook voor de sector. Een betere vertegenwoordiging dan deze elf jonge ondernemers is er niet voor de sector. Eerlijk, openhartig, recht door zee, met een dosis humor en de wens om alles uit de sector te halen, op een duurzame en verantwoorde manier. Dat zijn de bollenjongens, een belangrijke schakel in het sierteeltcluster en de economie van de Bollenstreek.

Bollenjongens Deal

Om de inzet op het gebied van imago, onderwijs en ruimte kracht bij te zetten overhandigde Allan Visser namens de bollenjongens de ‘Bollenjongens Deal’ aan Kees van der Zwet, voorzitter Greenport Duin- en Bollenstreek. Met dit document wordt een stap gezet naar een nog meer duurzame, innovatieve en economisch sterke toekomst voor de sector en de streek. Economic Board Duin- en Bollenstreek en Greenport Duin- en Bollenstreek, partners bij de totstandkoming van deze serie, zijn meer dan tevreden met de inzet van de bollenjongens tijdens de serie én met de vervolgstappen die zij, met elkaar en met hulp van andere partijen in de regio, gaan zetten.


Leandra de Boef | 06-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS