maandag 27 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Rick Kroon wordt Commercieel Directeur van Van Zanten Breeding

Rick Kroon wordt Commercieel Directeur van Van Zanten Breeding

Rick Kroon wordt de Commercieel Directeur bij Van Zanten Breeding. Bij Van Zanten zal hij de ingezette ambitieuze commerciële strategie verder uit gaan rollen en verdiepen. Kroon werkte de afgelopen 15 jaar bij veredelaar Anthura.

“We willen een groter deel van de wereld veroveren in onze segmenten", vertelt Maarten Goos, Algemeen Directeur Royal Van Zanten. "Rick Kroon is de juiste man om dat te bewerkstelligen. We geloven dat hij ons commerciële team kan laten vliegen, zowel letterlijk als figuurlijk.”

Kroon was bij Anthura verantwoordelijk voor de wereldwijde verkooporganisatie buiten China. Hij is gewend om met grote klanten te werken en samenwerking met nieuwe klanten te ontwikkelen. Hij heeft veel kennis van de sector en een commercieel strategische achtergrond. “Rick spreekt niet alleen de taal van de sector. Hij is een globetrotter die zeven talen spreekt en gewend is sterke teams te ontwikkelen. Dat maakt hem heel geschikt om onze relatie met zowel bestaande als nieuwe klanten te laten groeien”, aldus Goos.

“Het grote portfolio van Royal Van Zanten en de leidende positie van het bedrijf met verschillende rassen bieden veel potentieel. Ik kijk ernaar uit dat samen met het team waar te maken en de samenwerking met wereldwijde klanten verder te ontwikkelen", vertelt Kroon. "Royal Van Zanten zit in de lift. Er wordt veel geïnvesteerd in vernieuwing en professionalisering en het enthousiasme van de mensen werkt aanstekelijk. Ik heb heel veel zin om daar mijn bijdrage aan te leveren.”

Royal Van Zanten heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van mensen, het internationale team is uitgebreid en de commerciële strategie ingezet. De komende jaren zegt de veredelaar te blijven investeren in de verkooporganisatie en marketing om de internationale groei te versnellen.


Redactie Floranews | 14-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS