dinsdag 4 oktober 2022
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Nu alvast zweven over het Floriade-terrein

Nu alvast zweven over het Floriade-terrein

Het afgelopen weekend vlogen de eerste bezoekers in de net geopende kabelbaan over het Floriade-terrein. Voordat Floriade Expo 2022 in Almere haar deuren opent voor publiek, biedt Floriade Preview al een vooruitblik. Tot en met 26 september kan iedereen een kijkje nemen op het 60 hectare grote terrein waar Floriade Expo 2022 verrijst. En waar de basis wordt gelegd voor de nieuwe stadswijk Hortus.

Hoe gaaf is dat? Vliegen over het Floriade-terrein op een hoogte van 35 meter. Bezoekers van Floriade Preview kwamen het afgelopen weekend vooral voor de eerste rit in de kabelbaan. De kabelbaan geeft een uniek vogelperspectief over de rechthoekige verkavelingsstructuur en het arboretum. Het is de eerste kabelbaan in Nederland die deels boven een snelweg loopt. De totale lengte van de kabelbaan is 850 meter.

"Heel bijzonder om het terrein van Floriade en mijn stad vanuit de kabelbaan te kunnen zien. Zo heb ik Almere nog nooit gezien!”, vertelt een enthousiaste bezoeker. 


Redactie Floranews | 19-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS