dinsdag 18 januari 2022
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Een nieuwe reis #blog

Een nieuwe reis #blog

Eindelijk... na veel Covid-19 beperkingen, lange onzekerheid en veel wachten, kon ik gelukkig weer gaan reizen! Na 15 maanden zonder zakenreis naar het buitenland, was ik weer terug in Spanje - en ik heb er volop van genoten. Mensen weer in het echt ontmoeten, in plaats van digitaal. Andere culturen ontdekken en inspiratie opdoen. Oh, ik heb dit zo gemist! Maar waarom? Wat is het dat reizen zo bijzonder maakt?

Ik heb het voorrecht gehad om veel te kunnen reizen, zowel privé als zakelijk. Ik ben in 5 continenten geweest, heb tientallen landen bezocht en ben ontelbare keren naar Spanje gereisd. Toch krijg ik er nooit genoeg van. Elke nieuwe reis geeft me een boost. Ben ik verslaafd aan reizen?

Reizen is een van de grootste leermeesters van het leven. Het haalt je uit je comfortzone, en duwt je naar het onbekende. Het opent een wereld van culturen om te verkennen en mensen om te ontmoeten. En het helpt om je geduld en nederigheid te ontwikkelen. Het geeft zin aan nieuwsgierigheid, leert je nieuwe vaardigheden en creëert blijvende herinneringen. Als je reist, stop je nooit met leren.

Ik denk dat reizen in essentie betekent dat je voelt dat je leeft! Het alledaagse overstijgen, jezelf de kans geven om te groeien. Nieuwe ervaringen als heerlijke voeding voor je geest en ziel. Alert zijn en volledig aanwezig zijn in het moment: het is dit 'levend gevoel' dat elke reis zo de moeite waard maakt.

Ik wens u een veilige reis en een fijne zomervakantie, waar die ook mag zijn!

Harm Custers
Hoofd Marketing EMEA bij Takii Europe


20-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112EvanthiaBrassica


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS