zondag 26 september 2021
2109Evanthiavacature2 2105 Palletcentrale

Florist North America wijzigt naam in HilverdaFlorist North America

Florist North America wijzigt naam in HilverdaFlorist North America

Florist North America heeft haar naam officieel gewijzigd in HilverdaFlorist North America. De naamswijziging is het gevolg van de fusie en reorganisatie van moederbedrijf HilverdaFlorist B.V. Met deze stap versterkt de veredelaar haar positie op de Noord-Amerikaanse markt, waar het een uitgebreid assortiment in Gerbera, Dianthus, Echinacea, Alstroemeria, Salvia en Helleborus producten aanbiedt.

Sjaak Sijm, manager HilverdaFlorist Noord-Amerika: "Deze naamswijziging onderstreept de sterke samenwerkingsverbanden die HilverdaFlorist heeft in de Noord-Amerikaanse markt. In Canada werken we samen met twee opkweekbedrijven in Ontario en British Columbia, dit geeft ons de mogelijkheid om beworteld plantmateriaal direct aan de Canadese kwekers te verkopen en te leveren.”


HilverdaFlorist focust zich op de veredeling, vermeerdering en ontwikkeling van een uitgebreid assortiment aan snijbloemen, pot- en tuinplanten. Dit wordt gedaan vanuit een sterke gedrevenheid en focus op innovatie. HilverdaFlorist is leverancier van hoogwaardig uitgangsmateriaal geschikt voor elke klimaatzone en bijbehorende teelteisen. Het heeft een uitgebreid internationaal verkoopnetwerk en een aantal dochterondernemingen in het buitenland. 

Het hoofdkantoor van HilverdaFlorist is gevestigd in de Kwakel, Nederland. Andere bedrijven die deel uitmaken van de HilverdaFlorist groep zijn: HilverdaFlorist Colombia, Murara Plants in Kenia, KF Bioplants in India en HilverdaFlorist North America in Canada. 


Redactie Floranews | 28-07-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS