vrijdag 22 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Greenport Duin- en Bollenstreek brengt ook deze zomer de vlogserie #uitjebloembol

Greenport Duin- en Bollenstreek brengt ook deze zomer de vlogserie #uitjebloembol

In de vlogserie #uitjebloembol 'Power-up your summer job' nemen een aantal jongeren je een dag mee tijdens hun (vakantie)baan tussen de bollen en de bloemen in de Greenport Duin- en Bollenstreek. Met de vlogs wil de Greenport jongeren laten zien hoe leuk, divers en uitdagend het werk in het sierteeltcluster is. Het doel is om ze te enthousiasmeren voor een opleiding en carrière in de sector. Het is het tweede jaar dat de Greenport deze serie brengt.

Jongeren met een bijbaan tussen de bollen en bloemen vloggen over hun werkdag. Waarom werken zij in de sierteelt tijdens hun zomervakantie? Wat doen ze precies de hele dag? En hoe zit het met doorgroeimogelijkheden, waar liggen de kansen? Dat en andere onderwerpen wordt besproken door zes vloggers. De vloggers van dit seizoen zijn Olav, Dione, Julia, Elise, Cas en Britt en Thijs. Zij werpen bij respectievelijk WAM Pennings in Noordwijkerhout, Van der Slot Tulips in Voorhout, Gebr. Hogervorst in Noordwijkerhout, de proeftuin van de KAVB in Lisse, Lubbe Lisse en WiN BLOOM in Noordwijkerhout.

De belevenissen van de vloggers zijn te volgen via #uitjebloembol op YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn, Facebook en de website van de Greenport. De vlogs van Olav en Elise staan inmiddels online. De komende weken volgen de andere vier.


Leandra de Boef | 10-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2110Evanthianieuwsbanner


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS