woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

FloraHolland vernieuwt online kanalen

FloraHolland vernieuwt online kanalen

Om de leden beter van te kunnen zijn, vernieuwt FloraHolland drie online kanalen; de website, de app en Mijn Royal FloraHolland. De vernieuwing heeft plaatsgevonden met als doel meer gebruiksgemak, makkelijker vindbare informatie en meer mogelijkheden voor de leden om zelf zaken te regelen.

"Onze online kanalen waren toe aan vernieuwing", vertelt Maarten Peijnenburg, Product Owner Online bij Royal FloraHolland. "Alles is ontwikkeld en getest in samenwerking met kopers en kwekers. Zo willen we meer mogelijk maken voor onze gebruikers. We blijven bovendien de online omgeving na lancering doorontwikkelen met de input en feedback die gebruikers ons geven."

Website

De website van Royal FloraHolland is opgefrist in lijn met de nieuwe huisstijl van Royal FloraHolland. In het gebruik is de website volgens de veiling echter niet heel anders, want de meeste pagina's en informatie zijn volgens de vertrouwde structuur opgebouwd. De informatie zou wel beter vindbaar moeten zijn door een verbeterde zoekmachine. Nieuw is het Service & Contact gedeelte, waar sneller service-informatie te vinden is.

Nieuwe App

Ook de app ondergaat een metamorfose, wordt uitgebreider en biedt meer mogelijkheden. Op de nieuwe app kan men voortaan terecht voor Nieuws en mededelingen van Royal FloraHolland, Storingen en onderhoudsberichten en de mogelijkheid om op de hoogte te blijven over de voortgang van de storing, Agenda en events. Ook is het straks mogelijk om berichten te delen op social media. 

De bekende Royal FloraHolland app komt hiermee te vervallen. FloraHolland adviseert haar leden om per 30 augustus de oude app te verwijderen en de nieuwe app te installeren via de website of direct via Google Play of de Apple App Store.

Mijn Royal FloraHolland

Ook Mijn Royal FloraHolland heeft een nieuw online jasje gekregen. Er zijn nieuwe functies toegevoegd, waardoor er nu veel meer, veel makkelijker geregeld kan worden voor meerdere accounts tegelijk. 

"We vinden het belangrijk dat u als gebruiker zelf en altijd uw zaken digitaal kunt regelen en inzicht in uw klantgegevens heeft. Het beheer is zo opgezet dat de gebruiker ook grotere wijzigingen zelf kan organiseren en makkelijk kan opzoeken. Daarnaast zullen we de online omgeving voortdurend verder ontwikkelen met input en feedback van onze gebruikers", benadrukt Peijnenburg.

De drie belangrijkste vernieuwingen zijn: één plek voor bijvoorbeeld het aanvragen van een fust pas, ondertekening veiling regelement, etc. Gebruikers kunnen voor meerdere accountnummers in één sessie alle belangrijke zaken regelen. Met case management is snel de voortgang van vragen of klachten online of telefonisch op te vragen.

Van vrijdagmiddag 27 tot en met zondag 29 augustus zal Mijn Royal FloraHolland in verband met de vernieuwingen niet bereikbaar zijn. Vanaf 30 augustus kan er weer ingelogd worden.

bron: Royal FloraHolland


13-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS