woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Boer zoekt Vrouw is terug!

Boer zoekt Vrouw is terug!

Het populaire tv-programma Boer zoekt vrouw is terug. Tijdens het hoogtepunt van de coronapandemie was het door alle maatregelen niet mogelijk om het programma te maken, maar nu is de tijd er weer rijp voor. KRO-NCRV heeft uit 466 aanmeldingen tien boeren geselecteerd die in de twaalfde serie Boer zoekt vrouw de liefde hopen te vinden. In de uitzending van zondag 29 augustus stelt Yvon Jaspers de boeren voor aan de kijker.

Ook dit jaar zijn de boeren verspreid over het land te vinden en qua leeftijden is het voor elk wat wils. Een boer gaat voor het eerst - hopelijk - de liefde ontdekken, de oudste is weduwnaar en trotse opa van zeven kleinkinderen. Er zijn boeren met bloemen, planten, groenten en fruit. En er zijn boeren met paarden, schapen en koeien. 

 

Niet alleen de boeren zelf, maar ook presentratrice Yvon Jaspers kan niet wachten tot het zover is. “Ook al maken we al zeventien jaar Boer zoekt vrouw, steeds als ik voor de eerste keer de boeren ontmoet, is het super spannend. Ze gaan een enorm kwetsbaar avontuur aan, geven zich bloot, laten zien wie ze zijn", vertelt Yvon Jaspers. "Waar ze goed in zijn, maar ook hun angsten en de dingen waar ze minder trots op zijn komen aan bod. Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig naar wat er in de komende maanden gaat gebeuren. Wie gaan er schrijven? Wat doet dat met hen? Gaat het ze lukken om de ware te vinden? Ik weet in ieder geval dat hun leven totaal zal veranderen. En dat ze niet kunnen wachten op dat tasje met brieven straks. Ik verheug me nu al!”

De boeren worden voorgesteld op zondag 29 augustus, 20.30 u bij KRO-NCRV op NPO 1. Na de uitzending hebben geïnteresseerde vrijgezellen tot zondag 12 september 23.59 uur de tijd hun brief te posten of via boerzoektvrouw.nl te reageren. In 2022 is de serie op tv te zien.


 


Leandra de Boef | 16-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS