donderdag 9 december 2021
2112KerstbannerFloranews 2105 Palletcentrale

Trosrozenkwekers werken samen in The World of Sprayroses

Trosrozenkwekers werken samen in The World of Sprayroses

The World of Sprayroses is een nieuw van gepassioneerde trosrozenkwekers die iedereen willen laten genieten van de eindeloze mogelijkheden van de trosroos. Dit doen ze onder andere door middel van een platform voor de promotie van de trosroos wereldwijd: The World of Sprayroses.

De kwekers hebben een stichting oprgericht die als doel heeft om bloemisten, ontwerpers, evenementplanners en alle anderen in de wereldwijde bloemenindustrie te inspireren. The World of Sprayroses zal de trosroos actief promoten en continue werken aan de positionering van de trosroos in het wereldwijde productassortiment. De aftrap hiervoor wordt gegeven in onderstaande promotiefilm. De komende weken zal actief campagne worden gevoerd door The World of Sprayroses. 

Volgens de kwekers is de vraag naar trosrozen in de afgelopen decennia fors toegenomen. Het wordt gezien als een veelzijdig product met een goede kwaliteit en vaasleven. De trosroos is er tegenwoordig in veel verschillende kleuren en vormen en is extra populair omdat je met een paar stelen al een vol boeket creëert.


Redactie Floranews | 24-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS