woensdag 8 december 2021
2112KerstbannerFloranews 2105 Palletcentrale

Shopper activatie buitenplanten kwekers, Groenrijk en BBH

Shopper activatie buitenplanten kwekers, Groenrijk en BBH

Tuincentrumketen Groenrijk, de buitenplantenkwekers van FloraHolland en Bloemenbureau Holland (BBH) organiseren van 1 tot en met 21 september een campagne voor de verkoop van buitenplanten. Hiermee willen ze consumenten stimuleren om meer buitenplanten te kopen in de maand september en op die manier het buitenseizoen te verlengen. Als extra motivatie om planten aan te schaffen krijgen zij bij besteding vanaf 20 euro aan buitenplanten een gratis GroenRijk gieter.

De tuincentrumketen vindt het belangrijk om te laten zien wat je kan doen met planten. "Je creëert gemakkelijk een gezellige, groene sfeer in jouw omgeving. Kamerplanten kan je door het gehele jaar gebruiken, dat is bekend, maar buitenplanten dus ook." Zo heeft elk seizoen zijn eigen groentoppers die kleur geven aan de tijd van het jaar. "Dat geeft een prachtige variatie en tovert jouw grauwe omgeving in een groene buitenplek!"

De shopper activatie kan je tegenkomen via de diverse kanalen van Mooiwatplantendoen.nl, en GroenRijk, op de radio. Ook op de winkelvloer zal het aanbod via diverse communicatiemiddelen gecommuniceerd worden.

 


Redactie Floranews | 26-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112 FNkerst


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS