woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Interior Junkie lanceert eigen plantenlijn

Interior Junkie lanceert eigen plantenlijn

Elisah Jacobs van Interior Junkie heeft samen met Plantje.nl een unieke plantenbox ontwikkeld. De box is gevuld met drie bijzondere, kleurrijke planten in opvallende potten. Elke plant-pot combinatie is een weerspiegeling van de kenmerkende Interior Junkie stijl.

Het interieur van haar Haarlemse herenhuis staat geheel in het teken van uitgesproken kleuren en weelderige prints. Deze kleuren en patronen komen duidelijk naar voren in de drie opvallende planten en kleurrijke potten uit de nieuwe box. Jacobs omschrijft de plantenbox als vrolijk, blikvangend en een tikje eigenwijs. Niet alleen vanwege de sierlijke bladpatronen en potkleuren; de planten hebben ook een aantal opvallende eigenschappen.

Zo is een van de planten, de Ctentanthe Burle-Marxii, een bewegelijke kamerplant. ’s Avonds bewegen de bladeren zo snel, dat je ze kunt horen ritselen. De Bromelia Guzmania Fransesca is een kleurrijke blikvanger, die haar water graag in de kelk (bloem) ontvangt. De derde plant, Scindapsus Pictus, is een snelle groeier en getalenteerde klimmer. Hij begint als een potplant, maar naarmate de Scindapsus groeit kun je de takken omhoog leiden. Zo kun je er na verloop van tijd een volledige muur mee decoreren.

Interior Junkie

Interior Junkie is het blog van interieur blogger Elisah. Ze tekende als klein meisje al plattegronden en huizen bouwen met lego was haar passie. Een aantal jaar geleden kocht Elisah een herenhuis in Haarlem en herontdekte deze passie van vroeger. Ze besloot het roer om te gooien en haar baan bij een modetijdschrift te verruilen voor een eigen interieurblog: Interior Junkie.

Plantje.nl staat bekend om het aanbod van diverse plantenboxen, elk met verschillende thema’s en functies. De online plantenshop heeft zich als doel gesteld om de wereld een stukje groener te maken, met alle positieve effecten van dien. Waar andere boxen een vast onderdeel van het assortiment zijn, is de Interior Junkie Plantenbox hier een uitzondering op. De specifieke plant-pot combinaties uit deze plantenbox zijn slechts in beperkte oplage verkrijgbaar.


Redactie Floranews | 27-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS