vrijdag 22 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

Murara Plants Kenya lanceert vernieuwde website

Murara Plants Kenya lanceert vernieuwde website

Murara Plants Kenya is een vermeerderaar en leverancier van jonge planten voor pot, terras- en tuinplanten, geschikt voor ieder klimaat. In samenwerking met veredelaar en jonge planten producent HilverdaFlorist, lanceert Murara Plants Kenya een eigen website en social media pagina’s om nog toegankelijker te zijn en beter in contact te kunnen staan met klanten en handelsbedrijven in Africa. Het bedrijf is gericht op de verkoop en distributie van het complete assortiment van HilverdaFlorist producten in Africa.

Eric Bouman, Managing Director, zegt hierover het volgende: "De lancering van onze nieuwe website is de volgende stap in de professionalisering van onze organisatie. We zijn erg trots dat we nu een platform hebben ontwikkeld waardoor we nog beter in contact kunnen staan met onze klanten. Op deze manier kunnen wij ook veel eenvoudiger informatie delen over wat er speelt binnen onze organisatie, veranderingen in het assortiment, nieuws en bijvoorbeeld informatie over evenementen".

Murara Plants produceert jong plantmateriaal op een wereldwijd erkende en milieuvriendelijke manier. Het bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van verschillende soorten Alstroemeria, Limonium, Gypsophilla, Scabiosa, Helleborus, Gerbera’s en Dianthus. Deze zijn verkrijgbaar als snijbloemen, pot-, terras- en tuinplanten.

 


Redactie Floranews | 30-08-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2110Evanthianieuwsbanner


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS