woensdag 8 december 2021
2112KerstbannerFloranews 2105 Palletcentrale

Puck van Holsteijn nieuwe directeur World Horti Center

Puck van Holsteijn nieuwe directeur World Horti Center

Puck van Holsteijn is sinds 1 september de nieuwe directeur van het World Horti Center (WHC) in Naaldwijk. Hiermee volgt zij Joep Hendricks op en neemt ze de taken van interim-directeur Hans Kleijwegt over.

Van Holsteijn is en blijft tevens directeur van HortiHeroes, partner van World Horti Center. In die functie is zij al bekend geraakt met de organisatie en het gebouw. 'We zullen de komende tijd opnieuw laten zien dat het voor elke bezoeker interessant, leuk en inspirerend is om in het WHC te zijn", aldus Van Holsteijn.

Één eigenaar

De activiteiten van World Horti Center zijn ondergebracht in WHC Expo b.v. met tot nu toe twee eigenaren namelijk Greenport Food & Flower Xperience en Vertify. Per 1 september 2021 is GFFX volledig eigenaar geworden van WHC Expo b.v. GFFX zet alle activiteiten in het WHC Expo gedeelte voort. Vertify heeft haar aandelen verkocht aan, maar blijft wel met haar onderzoeksactiviteiten onderdeel van de formule. Evenals als ook MBO Westland/Lentiz. 

De komende tijd staat voor het WHC in het teken van het afronden en starten van een aantal belangrijke projecten. "We moeten het publiek laten zien dat het World Horti Center continu werkt aan het ontwikkelen en promoten van kennis en innovatie. Kennis en innovatie die onze participanten en talenten hebben, die dagelijks wordt toegepast in de horticultuur".

Interactieve beleving

Ook voor WHC is de coronaperiode een uitdaging geweest. Ondanks dat zijn er intussen stappen gezet in de transformatie van World Horti Center. Zo is het bijvoorbeeld van puur informatieve stands overgestapt op een meer interactieve beleving via themapleinen en nieuwe opzet van stands gegaan. 


Redactie Floranews | 17-09-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112 FNkerst


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS