vrijdag 22 oktober 2021
2110 SB Topbanner 2105 Palletcentrale

GroenRijk wint de Beste Online Folder Award

GroenRijk wint de Beste Online Folder Award

GroenRijk heeft de Beste Online Folder Award gewonnen in de categorie huis, tuin & dier. In de afgelopen maanden beoordeelden consumenten hun favoriete online en papieren folders via de website Beste Folder Awards 2021. Dit leverde in totaal 100.549 beoordelingen op. De awards voor beste papieren folder en beste online folder zijn uitgereikt in 7 categorieën.

De klanten hebben de online folder van GroenRijk, een hoge waardering gegeven, waar wij heel trots op zijn’, vertelt GroenRijk formulemanager Paula Kruit. In 2019 is er onder leiding van Kruit binnen GroenRijk het initiatief genomen om beter in te spelen op de ontwikkelingen van online marketing met een daarvoor geschikte folder.

“Het online zetten van de fysieke folder is in de praktijk niet de oplossing”, legt Kruit uit. “Online vraagt een eigen folderformat, wat volledig past binnen de mogelijkheden van bijvoorbeeld de mobiele telefoon.” Het team dat binnen GroenRijk verantwoordelijk is voor het maken van de online folder bestaat uit Karin Pellekooren, Judith van den Hoek, Els van Ieperen en Niels Schuitmaker. “Zij hebben met veel energie en inzet gewerkt om zich de nieuwe denkwijze eigen te maken”, aldus Kruit. De online folder is gemaakt in samenwerking met De Reclamefabriek.

 


Leandra de Boef | 22-09-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2110Evanthianieuwsbanner


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS