vrijdag 22 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

Tuinbouwjongeren organiseren Topsprekersavond met thema anders denken

Tuinbouwjongeren organiseren Topsprekersavond met thema anders denken

De afgelopen 1,5 jaar hebben we er allemaal mee te maken gehad. De wereld zag er van de één op de andere dag totaal anders uit. Maar hoe kun je als ondernemer nu het beste omgaan met de situatie. Daarom organiseren TJW en TJO wederom een topsprekersavond met als thema ‘Als je denkt dat het niet anders kan, denk dan opnieuw’.

Tijdens deze avond worden de jonge tuinders meegenomen door Willem van Boekel. Willem is negen jaar trainer geweest bij ‘Ja-maar’, waarbij hij honderden groepen met veel hilariteit deze wereld introduceerde. Willem specialiseerde zich daarna in de essentie van samenwerken en klantgerichtheid, omdat daar voor een hoop bedrijven veel winst valt te behalen. Kortom, de man die ons nieuwe inzichten kan geven.
Vervolgens zullen we in gesprek gaan met een aantal personen die elk op hun eigen manier moesten veranderen in de afgelopen periode. Zij gaan ons meenemen in praktijkvoorbeelden in de tuinbouw en vragen beantwoorden zoals: “Waarom moesten jullie veranderen?” en “Wat heeft het jullie gebracht?”

Om de verhalen van beide sprekers in goede banen te leiden zal de avond worden geleid door Rob Veenman. Rob is een van de bekende gezichten van de WOS, en zal als avondvoorzitter de sprekers ondervragen en discussies met de leden begeleiden.

Aanmelden kan via de website: www.tuinbouwjongeren.nl. De bijeenkomst vindt plaats in het World Horti Center. Aanmelden is verplicht en aan de deur moet een coronabewijs (herstelbewijs, negatieve test (max. 24u) of vaccinatiebewijs) worden getoond.

Programma:
19.00 uur Inloop
19.30 uur Introductie voorzitter Arthur van der Meijs (voorzitter TJW) & Pieter Ammerlaan (Voorzitter TJO)
19.35 uur Presentatie door Willem van Boekel
20.45 uur Paneldiscussie
21.15 uur Borrel 

 


Redactie Floranews | 22-09-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS