woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Lensli draagt Villa Pardoes warm hart toe

Lensli draagt Villa Pardoes warm hart toe

De aankomende jaren zal Lensli het goede doel Villa Pardoes ondersteunen. De stichting, die geheel afhankelijk van vrijwilligers en donaties van derden is, krijgt van Lensli de komende jaren alle benodigde potgrond voor de prachtige binnentuinen. Naast de sponsoring van potgrond wil het bedrijf zich ook bij andere initiatieven aansluiten. "Wij gunnen ieder gezin met een ernstig ziek kind een onbezorgd en plezierig leven, en zijn ons bewust dat ‘Have Fun Growing’ helaas niet altijd opgaat. Daarom dragen wij dit doel een warm hart toe en bieden ondersteuning daar waar mogelijk."

Villa Pardoes zet zich volledig in om ernstig zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke vakantiebeleving aan te bieden in hun sprookjesachtige Villa in Kaatsheuvel. Het doel van de stichting is om de kinderen en hun familie een onbezorgde week te laten ervaren waarbij ze even kunnen ontsnappen aan de (harde) realiteit en onbekommerd kunnen genieten.

De binnentuinen van Villa Pardoes worden met veel liefde en zorg onderhouden door vrijwilligers. Om de tuinen mooi en de bloemen en planten sterk te houden, zal Lensli de aankomende 5 jaar Villa Pardoes voorzien van potgrond. "Met deze donatie hopen we dat de gezinnen veel plezier in de tuinen hebben en kunnen genieten van een mooie bloemen- en plantenpracht."

De tuinen zijn een geweldige aanvulling op de sprookjesachtige aankleding van de Villa. Iedere kamer in de Villa heeft een eigen thema en daarnaast zijn er verschillende activiteitenruimtes aanwezig, zoals een Chillroom, Knutselruimte, Snoezelparadijs en Bubbelparadijs. Iedere ruimte heeft een geweldig mooie eigen sfeer door unieke aankledingen en decoraties.


Redactie Floranews | 24-09-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112 FNkerst


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS