woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

JoGrow overgenomen door Plant World

JoGrow overgenomen door Plant World

JoGrow is overgenomen door Plant World. Hiermee zet het voormalige Van der Arend Tropical Plantcenter de eerste belangrijke stap gezet in het verwezenlijken van de groeistrategie. Oprichter en algemeen directeur van JoGrow, John Grootscholten, treedt toe tot het management team. 

René van der Arend, oprichter en algemeen directeur van Plant World en Van der Arend Tropical Plantcenter is er van overtuigd dat Grootscholten van grote waarde zal zijn bij het realiseren van de groeiplannen. Hij kijkt erg uit naar de samenwerking. Grootscholten: “Gezien de bedrijfsculturen, het complementaire assortiment en het hoge kwaliteitsniveau van de twee bedrijven, passen JoGrow en Plant World uitstekend bij elkaar. In de nieuwe setting zie ik vele (groei)kansen en zijn wij instaat onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn." 

Decorum kweker JoGrow heeft in Kwintsheul 3 hectare kas waar 17 werknemers jaarrond een zeer breed aanbod van tropische groene kamerplanten en hortensia’s telen. De kwekerij is van oorsprong een familiebedrijf en bestaat 31 jaar.

Met eigen kwekerijen in zowel Nederland als in het buitenland is Plant World / Van der Arend Tropical Plantcenter een toonaangevende speler in de niche van hoger segment (sub)tropische kamerplanten en winterharde palmbomen. Gesteund door Synergia Capital Partners zal Plant World haar groeistrategie in de komende periode verder gaan uitrollen.

Synergia Capital Partners heeft sinds april van dit jaar een meerderheidsbelang in Van der Arend Tropical Plantcenter. Het is een onafhankelijke participatiemaatschappij investeert in Nederlandse middelgrote bedrijven actief in agri & food, industriële productie, business to business software en (zorg)dienstverlening. 


Leandra de Boef | 01-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS