woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Roger Kamoen nieuwe CFO Perfect Plant Deal

Roger Kamoen nieuwe CFO Perfect Plant Deal

Roger Kamoen is per 1 oktober toegetreden tot de directie van Perfect Plant Deal B.V. in de rol van Chief Financial Officer (CFO). De 48-jarige Kamoen gaat, na een periode van meer dan 13 jaar bij Beekenkamp Plants B.V., een nieuw avontuur aan bij de online aanbieder van bomen en planten.

Perfect Plant Deal biedt e-commerce partijen fulfilment oplossingen voor de online verkoop van bomen en planten. In haar moderne distributiecentrum in Bleiswijk worden jaarlijks ruim 2 miljoen verse planten vanuit een breed netwerk van kwekers aangeleverd, gecontroleerd op kwaliteit en, middels speciaal ontworpen verpakkingen, rechtstreeks verzonden naar consumenten in 14 Europese landen.

Franck van Dijk, CEO Perfect Plant Deal: ’’Perfect Plant Deal heeft met de komst van Roger Kamoen een absolute topper in huis gehaald, die direct een toegevoegde waarde zal zijn binnen de directie en de te realiseren groeistrategie. Daarbij hebben we Roger in korte tijd al leren kennen als een fijne persoonlijkheid, die moeiteloos in ons hechte team gaat passen.’’

“De plannen die wij hebben met Perfect Plant Deal liegen er niet om en daar dient dan ook een zwaargewicht aan het financiële roer te staan. Met de komst van Roger denken we die in huis te hebben gehaald en zien dan ook uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking", aldus Guus Overdijkink van Victus Participations. De onafhankelijke participatiemaatschappij neemt sinds april van dit jaar deel aan Perfect Plant Deal. Het is de zevende participatie van Victus Participations I, een fonds met een omvang van 90 miljoen euro.


Redactie Floranews | 05-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS