woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Opti-flor organiseert Experience Days

Opti-flor organiseert Experience Days

Orchideeënkweker Opti-flor kiest dit jaar niet voor een stand op de Trade Fair in Aalsmeer. In plaats daarvan organiseert de kweker begin november de Opti-flor Experience Days. Klanten krijgen met een exclusieve, persoonlijke uitnodiging in de vorm van een sleutel, toegang tot de Opti-flor Treasure Room. Als extraatje kunnen zij op de eigen locatie ook gelijk een kijkje achter de schermen krijgen.

“Met een persoonlijk bezoek kunnen we klanten een totaalbeleving laten ervaren en bieden we een kwalitatief en inspirerend bezoek’, meent Mathieu van Koppen, accountmanager bij Opti-flor.

De organisatie heeft aan alle elementen van een experience gedacht: Van ontvangst tot catering, tot de presentatie van onze producten. “We hebben aandacht voor élk detail en laten zien waarmee wij het verschil maken. We zijn 52 weken per jaar geopend voor onze klanten, maar deze dagen worden extra bijzonder.”

De Opti-flor Experience Days zijn op afspraak te bezoeken van 1 tot en met 5 november, dagelijks van 07:00 tot 20:00 uur.

 


06-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112 FNkerst


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS