woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Bob Schrauwen nieuwe commissaris van Horticoop

Bob Schrauwen nieuwe commissaris van Horticoop

Bob Schrauwen is tijdens de ledenvergadering benoemd tot nieuwe commissaris van Horticoop. Schrauwen vervulde de laatste jaren managersrollen bij internationaal toonaangevende bedrijven als Reebok en Unilever en heeft veel kennis en ervaring heeft op het gebied van financiën, transities en investeringen.

“Met mijn kennis en ervaring als bestuurder, investeerder en ondernemer hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de succesvolle realisatie van de nieuwe strategie van Horticoop”, aldus Schrauwen. Hoewel hij geen achtergrond heeft in de tuinbouwsector, is hij er wel mee opgegroeid. Zijn vader was zijn hele werkzame leven bezig met het verbeteren van gewassen en planten. Dat hijzelf nu, via een omweg langs diverse andere bedrijven, bij Horticoop terechtkomt, is dan ook bijzonder voor hem: “Ik kijk ernaar uit om als commissaris van Horticoop betrokken te zijn bij de voor Nederland zo belangrijke tuinbouwsector.”

“Bob staat bekend als positief kritisch, en heeft ontzettend veel kennis en kunde. Met het oog op de veranderingen bij Horticoop is zijn ervaring zeer welkom. Ik verwacht dat Bob onze coöperatie zal helpen om de juiste keuzes te maken tijdens de transformatie en in de periode daarna. We verwelkomen Bob van harte en verheugen ons op een prettige samenwerking”, reageert voorzitter van Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop Joris Elstgeest op de benoeming van Schrauwen.


Redactie Floranews | 07-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS