woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Fleurop benoemt nieuwe algemeen directeur

Fleurop benoemt nieuwe algemeen directeur

Anita de Hart is de nieuwe directeur van Fleurop. Het bestuur van bloemistencoöperatie Fleurop Interflora Nederland heeft De Hart benoemd als interim algemeen directeur. Zij volgt Jeroen de Zwart op. De Hart heeft onder andere ervaring bij Albert Heijn, Gamma, Rituals, Philips en Holland & Barrett.

“We zijn verheugd met de komst van Anita de Hart”, laat Laurent Vollebregt, Voorzitter van de Raad van Commissarissen, weten. “Met Anita hebben we een ervaren omnichannel-retailer en bestuurder in huis. We hebben er alle vertrouwen in dat Anita Fleurop de komende tijd op vakkundige wijze zal leiden en de ingeslagen weg van innovatie nieuwe impulsen geeft.”

Fleurop bezorgt dit jaar 100 jaar dagelijks bloemen voor elke gelegenheid. De bloemisten maken anno 2021 deel uit van een wereldwijd netwerk van 40.000 bloemisten in 140 landen waarmee bezorging van bloemen overal ter wereld mogelijk is. 

Anita de Hart is afgelopen maandag gestart met haar werkzaamheden: "Het is een fantastische uitdaging om op deze trein te stappen in het jaar waarin Fleurop haar ivoren jubileum viert. Een ongekende prestatie van alle Fleurop-vakbloemisten en de Fleurop-organisatie. Ik kijk ernaar uit mijn kennis en ervaring in te zetten en een waardevolle bijdrage te leveren aan de verdere groei van Fleurop."

 

 


Redactie Floranews | 07-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112 FNkerst


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS