woensdag 8 december 2021
2112KerstbannerFloranews 2105 Palletcentrale

Gerbera kleurt Cure for Cancer Gala

Gerbera kleurt Cure for Cancer Gala

Op zaterdagavond 2 oktober vond het 12e Cure for Cancer Gala plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Na anderhalf jaar van strenge restricties waren er ook eindelijk weer bloemen te zien tijdens een gala. 

Voor het Cure for Cancer Gala werden de gerbera’s Coloured by Gerbera in diverse kleuren en soorten gestyled door LM Flower Fashion Productions. De gasten werden verrast door de kleurrijke bloemen op de dinertafels en mochten de boeketjes aan het einde van de avond meenemen. Karin Bloemen, die de avond presenteerde, werd met een groot boeket van allerlei soorten gerbera’s bedankt voor haar inzet voor het goede doel. Dankzij een speciale veiling kon galadirecteur Nelleke Launspach een cheque van bijna 860.000 euro in ontvangst nemen.

“Prachtig gala en event. Fijn dat Coloured by Gerbera hierbij een kleurrijke bijdrage heeft kunnen leveren. Deze ziekte raakt zoveel mensen persoonlijk of bij naasten. Het is dan dankbaar om gevraagd te worden voor sponsoring en zo een steentje te kunnen bijdragen. Een mooie  samenwerking”, aldus Christy van der Sman namens Coloured by Gerbera.

foto's LM Flower Fashion
 
De Stichting Cure for Cancer zet zich in voor onderzoek naar blaas-, nier- en prostaatkanker. Met de inkomsten die worden verkregen uit het jaarlijkse benefietgala worden onderzoeken gefinancierd die diverse onderzoeken doen en werken aan het ontwikkelen van betere diagnostische methoden. Met een betere diagnostiek wordt het mogelijk om in de toekomst steeds mee orgaan besparend te gaan behandelen.

Redactie Floranews | 11-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS