woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Veiling Rhein-Maas behaalt ook in derde kwartaal goede resultaten

Veiling Rhein-Maas behaalt ook in derde kwartaal goede resultaten

Veiling Rhein-Maas heeft de tot goede resultaten van dit jaar voortgezet in het derde kwartaal van 2021. De veiling in Straelen-Herongen noteerde over het derde kwartaal een productomzet van 359 miljoen euro. Dat is een stijging ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Alle inkoopkanalen van Veiling Rhein-Maas hebben in het derde kwartaal positieve resultaten geboekt. Het aantal klanten in de afmijnzaal neemt nog toe en tegelijkertijd wordt er ook steeds meer gebruik gemaakt van de digitale inkoopkanalen. Het cumulatieve aandeel van Kopen-op-afstand aan de totale omzet van de veiling blijft gestaag toenemen. Dit was in het derde kwartaal van 2021 bijna 40 procent..

De productomzet van Klokvoorverkoop kende ook in het derde kwartaal van 2021 een stijging in vergelijking met hetzelfde kwartaal van vorig jaar. De klokservice leverde wederom een belangrijke bijdrage aan het totale resultaat van de veiling. . Vooral bij de snijbloemen werd in de zomermaanden een uitstekend prijsniveau behaald.

Volgens de veiling kondern in het derde kwartaal van 2021 niet alle logistieke diensten worden geleverd die de klanten normaal gesproken van de veiling gewend zijn. Dat zou met name te wijten zijn aan een groot tekort aan uitzendkrachten. De veiling werkt op verschillende manieren aan een oplossing en zou naar eigen zeggen inmiddels al een lichte verbetering bereikt hebben.

bron: Veiling Rhein-Maas
 


Redactie Floranews | 12-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS