donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Zoektocht naar nieuwe Directeuren voor 1 dag van start

Zoektocht naar nieuwe Directeuren voor 1 dag van start
In de week van 15 tot en met 19 november 2021 krijgen vijftien topstudenten de kans om een directeur in de Food & Flower Industry te adviseren. Ze mogen 1 dag meelopen en ondertussen moeten zij aan een uitdagende adviesopdracht werken. De directeuren komen onder andere van Syngenta Flowers, Royal Lemkes, Glastuinbouw Nederland, Best Fresh Group, Scelta Mushrooms, Royal Flora Holland, KP Holland, Dutch Flower Group, Royal Brinkman, Gipmans, PopVriends en AgroCare.
 
Directeur voor 1 dag wordt georganiseerd door Glastuinbouw Nederland, HortiHeroes, HandelGroeit en SeedValley. “Het aantrekken van talent in de hortisector is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht", aldus Lenny Dijkshoorn Initiatiefnemer van Directeur voor 1 Dag. "Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. Directeur voor 1 Dag draagt bij aan het verder versterken van het imago de hortisector."
 
 
De deelnemende bedrijven zijn erg enthousiast over het evenement en stellen graag hun tijd en energie beschikbaar om jong talent te enthousiasmeren voor een carrière in de Food & Flower industry. Studenten kunnen zich tot 1 november 2021 aanmelden.

Redactie Floranews | 14-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS