woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Anthura en Bouman Anthuriums introduceren Extase

Anthura en Bouman Anthuriums introduceren Extase

Anthura en Bouman Anthuriums introduceren de nieuwe snijanthurium Extase. Volgens de twee bedrijven het perfecte plaatje voor zowel teler, handel en bloemist. De afgelopen weken is Extase gepresenteerd bij in- en verkopers. Met de meegeleverde selfie stick en fotolijst konden zij direct de daad bij het woord voegen, door zelf het perfecte plaatje van deze noviteit te schieten.

"Dat is een fluitje van een cent bij deze veelbelovende noviteit door de mooie tekening in de bloem en de kleurencombinatie die tot op heden niet verkrijgbaar was. Extase heeft een frisse wit-groene kleurencombinatie die balans brengt in ieder arrangement of boeket. De kolfkleur is ook wit met groen."

Extase Snijanthurium Anthura

De gemiddelde grootte van de bloem is met ruim 15 cm wat groter dan het gemiddelde snijanthurium bloemformaat. Volgens de veredelaar kunnen de in de winter iets meer groenverkleuring geven, die helemaal past in de tijd van het jaar en daarom een toevoeging is aan de sierwaarde van de bloem. De nieuwe snijanthurium een getest vaasleven van 40 dagen en is volgens Anthura zeer geschikt voor de productie van bloemstelen met een steellengte van 75 tot 80 cm. 

Bouman Anthuriums, onderdeel van Anthogether, heeft Extase beschikbaar in de webshop. Vooralsnog is deze bloem niet beschikbaar via de klok.

 


Redactie Floranews | 15-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Beekenkamp


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS