woensdag 8 december 2021
2112KerstbannerFloranews 2105 Palletcentrale

Beekenkamp Group viert 70-jarig jubileum

Beekenkamp Group viert 70-jarig jubileum

De Beekenkamp Group bestaat 70 jaar. Wat door de heer G. Beekenkamp in 1951 gestart is als zijn eigen bescheiden bedrijf, is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een groot en innovatief familiebedrijf dat verschillende nationale en internationale tuinbouwmarkten belevert. 

"Wat er in die 70 jaar duidelijk is geworden, is dat je dingen samen moet doen om te kunnen groeien. Een ieder draagt zijn/haar steentje bij aan het succes en de verdere ontwikkeling van het bedrijf." Daarom heeft het bedrijf het jubileum afgelopen week op gepaste wijze samen met haar medewerkers gevierd.

V.l.n.r. Peter Zaat, An Beekenkamp, Peter Persoon en Marc Driessen

Met eigen vrachtwagens en in totaal meer dan 2 miljard stuks uitgangsmateriaal per jaar levert de Beekenkamp Group groenteplanten, een groot assortiment bloeiend plantmateriaal, verpakkingen en chrysantenstekken. Dit doet het vanuit de drie bedrijven Beekenkamp Plants, Beekenkamp Verpakkingen en Deliflor Chrysanten.

Vol ambitie de toekomst in

De directie kijkt met trots naar alles wat er in 70 jaar bereikt is en probeert iedere dag nieuwe kansen te zien om de Beekenkamp Group verder te laten groeien en bloeien. “Een jubileum is niet alleen een mijlpaal om terug te kijken, maar zeker ook om vol ambitie en energie de toekomst in te gaan. We hopen de komende jaren met elkaar mooie plannen te kunnen realiseren om de Beekenkamp Group verder uit te bouwen! Natuurlijk met de blik vooruit en met de sterke familieband die de Beekenkamp Group kenmerkt”, vertellen An Beekenkamp, Peter Persoon, Peter Zaat en Marc Driessen.

 


Redactie Floranews | 18-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS