woensdag 8 december 2021
2112KerstbannerFloranews 2105 Palletcentrale

Niet voldoende steun voor nieuw promotieplan Outdoor

Niet voldoende steun voor nieuw promotieplan Outdoor

Het promotieplan Outdoor Planten 2022-2024 heeft niet voldoende steun gekregen van de achterban. Tijdens de productdag van de FPC’s Boomkwekerij, Éénjarige zomerbloeiers en Balkon-en terrasplanten werd het plan gepresenteerd en in stemming gebracht. De benodigde meerderheid van 67 procent wist het echter niet te behalen. De productdag vond plaats in FloriWorld Aalsmeer.

De voorzitter van de Promotiecommissie, John Langeslag, presenteerde het nieuwe promotieplan en zien welke resultaten bereikt zijn op gebied van samenwerking in promotie. Als voorbeelden noemde hij de succesvolle activatie campagnes van Jumbo en Groenrijk. Voor het plan 2022-2024 zou er, bij akkoord, circa 350.000 euro aan promotie gelden binnenkomen. Bloemenbureau Holland zou hier dan nog eens 595.000 euro bijleggen. Ook hebben zowel Jumbo als Groenrijk al aangegeven volgend jaar de actie graag te willen verlengen met ook inleg van gelden. 

Helaas moest dagvoorzitter Michel Verbeek echter een negatieve uitslag delen met de aanwezigen. Er is een 67 procent meerderheid nodig om een plan goed te keuren. Hiervoor kwam het plan 6 procent tekort: Een meerderheid van circa 61 procent heeft voor gestemd.

Voor 2022 zou nog wel voldoende geld in kas zijn om nog promotieacties te kunnen voeren. Voor de periode daarna wordt nagedacht over een aangepast plan.

Shopper activatie Groenrijk


Leandra de Boef | 19-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112 FNkerst


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS