woensdag 8 december 2021
2105 Palletcentrale 2112KerstbannerFloranews

Decorum werkt samen met studenten voor The Hague Fashion Week

Decorum werkt samen met studenten voor The Hague Fashion Week

Vijf studenten van de opleiding Flower & Design van Lentiz MBO Westland kregen afgelopen weekend de kans van hun leven om hun ontwerpen te presenteren tijdens The Hague Fashion Week in de Grote Kerk in Den Haag. Een van de belangrijkste Nederlandse fashion meetups werd aangekleed met creatieve designs die de mode- en de bloemenwereld met elkaar verbonden. The Hague Fashion Week is hét podium voor jong designer talent. En dit jaar niet alleen op fashion gebied dus.  

In een wereld waar klimaatverandering en aardopwarming letterlijk een ‘hot’ onderwerp zijn, is duurzaam omgaan met energie en materialen bijzonder belangrijk. Ontwerpers van The Hague Fashion Week demonstreerden de inspiratie die ze uit de natuur zelf halen, zoals de duurzaam ontworpen elegante ruwheid van Haruco-Vert. Het publiek juichte zelfs luid voor de kurken jurken van Marco-Stefano Pintus. 

De bloemen en planten die voor The Hague FashionWeek gebruikt werden, zijn allemaal afkomstig van Decorum kwekers. Ook zij vinden klimaatverandering en opwarming van de aarde belangrijke onderwerpen. Decorum kwekers hun steentje bij door bijvoorbeeld gebruik te maken van zonne-energie, biologische bestrijdingsmiddelen en hergebruik van CO2. 


Redactie Floranews | 20-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2111Evanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS