donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

AltaNova breidt assortiment uit met nieuwe najaarsproducten

AltaNova breidt assortiment uit met nieuwe najaarsproducten

AltaNova uit Zevenhuizen voegt drie nieuwe echte najaarsproducten toe aan het assortiment: Pyracantha, Eucalyptus en Helleborus. Hiermee heeft de kweker niet alleen in het voorjaar, maar ook in het najaar een breed productenpakket.

Afgelopen jaren lag de grote afleverpiek voor AltaNova vooral in het voorjaar. Tijdens deze periode leveren zij zo’n 20 verschillende seizoensbloeiers uit aan klanten door heel Europa. Passend bij de pioniersgeest van de familie Hoogendoorn, bleven zij op zoek naar bijzondere en unieke producten om het assortiment mee uit te breiden. Met de toevoeging van de drie producten in de najaarsperiode, is de eerste stap richting jaarrond kweken gezet.

In september van dit jaar is de kweker uit Zevenhuizen al gestart met het uitleveren van de herfstachtige Pyracantha in potmaat 23. Daarnaast start het vanaf week 48 met het uitleveren van Eucalyptus en vanaf deze maand met dé bekenste kerstbloeier: Helleborus. Deze is beschikbaar in de variëteiten Advent Star Early en Winterbells.

De nieuwe producten zijn 3, 4 en 5 november ook te bewonderen tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in stand 36.4.


Redactie Floranews | 27-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207PlantariumGroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS