donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

Schoneveld Breeding klaar voor jaarlijkse Open Dagen

Schoneveld Breeding klaar voor jaarlijkse Open Dagen
Tot en met 45 organiseert Schoneveld Breeding de Cyclamen Open Dagen 2021. Tijdens de open dagen opent de veredelaar uit Wilp de deuren voor jongeplantenkwekers en kwekers. 
 
In de kassen staat het hele assortiment momenteel prachtig in bloei, klaar voor bezoekers vanuit de hele wereld om een kijkje te komen nemen. De area managers en teeltondersteuners staan klaar voor een persoonlijke rondleiding.
 
 
Dit jaar staat de Super Serie Leopardo volop in de schijnwerpers. De grootbloemige, hittetolerante Cyclaam is na jaren van testen in onder meer Israël en Italië als ware krachtpatser uit de bus gekomen. De Leopardo is vanaf dit seizoen in zeven kleuren beschikbaar. 
 
 
Naast concrete producten in de kassen, pakt Schoneveld Breeding dit jaar uit op het gebied van inspiratie. "Want één Cyclaam in een potje op tafel is misschien leuk, je kunt er ook waanzinnige arrangementen mee maken. Door verschillende kleuren te combineren en leuke decoratieve items en andere planten erbij te pakken, kun je een mooie sfeer neerzetten."
 
Een afspraak maken voor een bezoek kan via de website van Schoneveld Breeding. Hier vind je ook een link naar de digitale versie van de brochure.

Redactie Floranews | 29-10-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2207Flamingovacature


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS