dinsdag 18 januari 2022
2105 Palletcentrale FN TOP add

Promotiecommissie Amaryllis en Van der Plas introduceren seizoensmixboxen

Promotiecommissie Amaryllis en Van der Plas introduceren seizoensmixboxen

Om de veelzijdigheid van het Amaryllisassortiment onder de aandacht te brengen, introduceert de promotiecommissie Amaryllis samen met exporteur Van der Plas een pilot met drie verrassende mixboxen. Deze zijn gevuld met vijf keer drie soorten die aansluiten bij de seizoenbeleving van de herfst, winter en lente. De eerste mixbox, de herfsteditie, zal tijdens de Trade Fair in Aalsmeer gepresenteerd worden in stand van Floral Trade Group. 

“De Amaryllis wordt doorgaans als echte winterbloem gezien, maar ook in de herfst en het vroege voorjaar is er nog voldoende aanbod om je klanten mee te verrassen,” vertelt Marion Klaver namens de promotiecommissie Amaryllis. “De pilot met mixboxen stimuleert deze seizoensbeleving en geeft bloemisten handvatten om deze beleving te versterken. We zijn blij met de samenwerking met Van der Plas en dat we met name naar de kopende klant van Van der Plas in Duitsland deze actie extra onder de aandacht kunnen brengen”.

Van der Plas biedt zijn klanten in totaal drie verschillende mixboxen. De eerste mixbox bestaat uit opvallende cultivars die de herfstbeleving benadrukken en is beschikbaar vanaf week 44. De pilot wordt ondersteund door inzet van gerichte online communicatie op de Duitse kopende klant.

 


01-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 GroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS