dinsdag 18 januari 2022
2105 Palletcentrale FN TOP add

Adomex lanceert nieuw magazine op Trade Fair

Adomex lanceert nieuw magazine op Trade Fair
In lijn met de traditie lanceert Adomex ook dit jaar weer een prachtig magazine op de Trade Fair in Aalsmeer. In het nieuwe magazine wordt aandacht besteed aan uiteenlopende onderwerpen: Prijswinnende arrangeurs tonen hun arrangementen en geven daarbij aan hoe zij kijken tegen duurzaamheid in het vak en in hun werk.

Ook is er aandacht voor sustainability en er wordt een beeld geschetst van de ontwikkelingen en de stappen die we, samen, kunnen en moeten zetten. Daarnaast bevat het magazine een kennismaking met uiteenlopende leveranciers van Adomex. Kwekers en leveranciers die met veel toewijding iedere week weer zorgen voor een constante aanvoer van kwalitatief hoogwaardig product. Ook wordt een aantal andere producten gepresenteerd en daarmee ‘in the picture’ gezet.

Het geheel is doorspekt met veel groene inspiratie, prachtige groen arrangementen, gemengde boeketten, en solitair blad waarmee je een fashion statement maakt.

Het magazine is tot stand gekomen in samenwerking met Sarah Dikker. Met het magazine én haar brede assortiment van snij- en decoratiegroen, draagt Adomex bij aan de markt en aan de afzet van bloemen en planten. "Vol vanuit de overtuiging dat Groen er toe doet, en dat wij daar onze bijdrage bij kunnen leveren".

 

 

 


02-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112EvanthiaBrassica


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS