donderdag 11 augustus 2022
FN TOP add 2208 NIMA Sierteelt Marketing Event

2250 klassen planten dit najaar 1,3 miljoen bloembollen

2250 klassen planten dit najaar 1,3 miljoen bloembollen
Dit najaar leren tienduizenden kinderen in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Canada en Zweden hoe en wanneer ze bloembollen moeten planten. Maar liefst 2250 klassen ontvangen een Bulbs4Kids-pakket. Met de 600 bloembollen die in elk pakket zitten, betekent dit dat er meer dan 1,3 miljoen bloembollen in schooltuinen worden geplant. En nog belangrijker: al deze klassen leren dankzij het lesmateriaal op een leuke en educatieve manier bloembollen kennen.
 
Het bloembollenpakket bevat alle ingrediënten om op een educatieve manier kinderen te laten zien en ervaren hoe bloembollen uitgroeien tot kleurrijke bloemen. In het pakket zitten verschillende soorten bloembollen, schepjes, plantenstekers, werkboekjes en lesondersteuning voor de docent. Aan Bulbs4Kids is ook een leuke foto- en videowedstrijd verbonden. Dat maakt het planten van de bollen nóg spannender! De hoofdprijs is de Gouden Bloembol 2022.
 
Bulbs4Kids in het vondelpark - 2018
 
Steeds meer onderzoeken bevestigen de positieve invloed van de natuur op de gezondheid. Spelen in en met een natuurlijke omgeving draagt bij aan een evenwichtige en gezonde ontwikkeling van kinderen. Het maakt kinderen creatiever, slimmer én fitter. Alleen is de afstand tussen mens en natuur door de verstedelijking nog nooit zo groot geweest als nu. Voor Bulbs4Kids is dit de reden om 2250 gratis Bulbs4Kids-pakketten aan te bieden aan basisscholen, zodat kinderen met elkaar bloembollen kunnen ontdekken. Bulbs4Kids is een initiatief van iBulb en heeft als doel om via wereldwijde PR en advertentiecampagnes het gebruik van bloembollen, bolbloemen en bol-op-pot internationaal te stimuleren.

Redactie Floranews | 08-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2205EvanthiaMattiola


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS