dinsdag 18 januari 2022
2105 Palletcentrale FN TOP add

Thursd onthult Genuine Pink als Floral Trend Color voor 2022

Thursd onthult Genuine Pink als Floral Trend Color voor 2022

Online platform Thursd heeft Genuine Pink, oftewel pastelroze (#e6a6a6), onthuld als de Thursd Floral Color of the Year 2022. "Roze kleurenschema's met oranje, zalm, perzik en koraal zijn veelzijdig en genderneutraal; perfect voor interieurontwerp en decor. Deze trendkleur benadrukt dat gelijkheid belangrijker is dan ooit, of het nu gaat om geslacht, ras, geaardheid of levensbeschouwing. De wereld is te mooi om ons te verdelen", aldus Arnold Wittkamp van Thursd. De komende weken staat de website van Thursd in het teken van de Floral Color of the Year 2022.

Het platform heeft voor 2022 gekozen voor een oprechte, eerlijke florale trendkleur. "Er is veel woede in de wereld. Woede om ongelijkheid, om onrecht. Iedereen zit wel in een of andere bubbel die niet luistert naar andere bubbels. Kleuren staan symbool voor de kant die mensen kiezen. Met welke vlag loop je rond? Welke kleuren laat je zien op je socialemediaprofiel? Het is tijd om bruggen te bouwen. Als er één kleur is die verzoent, is het pastelroze. Deze kleur brengt de gemoederen tot bedaren. Genuine Pink vertedert en verzacht. Het benadrukt de noodzaak van verzoening, zoals bloemen en planten altijd een boodschap brengen van liefde en troost, nooit van haat. De trendkleur laat zien dat er hoop is dat mensen weer naar elkaar luisteren en elkaar respecteren.

Vele bloemenontwerpers van over de hele wereld zullen de komende weken een bijdrage leveren om bewustwording en aandacht te creëren. Met hun ontwerpen in het kleurenpalet Genuine Pink vertellen zij waarom het thema voor hen zo belangrijk is. "Floral Trend Color Genuine Pink brengt ons samen en zorgt ervoor dat sierteeltdesigners en andere professionals uit de industrie samenwerken aan een positieve impact.

Vanaf vandaag daagt Thursd ontwerpers van over de hele wereld uit om hun bloemmotieven in het Genuine Pink-kleurenpalet op hun sociale kanalen te posten met de hashtags #genuinepinkcolor #floraltrendcolor #thursdcolor2022 #genuinepink. Thursd zal deze vervolgens tonen op Thursd.com.


Redactie Floranews | 29-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112EvanthiaBrassica


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS