dinsdag 18 januari 2022
2105 Palletcentrale FN TOP add

Dennis van der Lubbe gaat weg bij Bloemenbureau Holland

Dennis van der Lubbe gaat weg bij Bloemenbureau Holland

Dennis van der Lubbe gaat weg bij Bloemenbureau Holland (BBH). Van der Lubbe vertrekt per 31 december 2021 en begint vanaf volgend jaar als Europees marketing directeur voor een startup op het gebied van corporate wellness. Van der Lubbe was sinds maart 2018 directeur van BBH. Zijn opvolger is nog neit bekend.

“Er is nooit een goed moment om een organisatie te verlaten”, aldus Van der Lubbe. “Maar deze kans die voorbijkwam, kon ik niet laten schieten. Ik ben erg trots op het team van het Bloemenbureau en alles wat zij de laatste jaren hebben weten te bereiken. De uitdaging voor de organisatie ligt nu vooral in het creëren van meer verbinding met onze achterban en de rest van de sector, door aan de stakeholders goed te laten zien wat BBH doet en bereikt.”

“Dennis heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan de professionalisering van BBH op het gebied van consumentenmarketing. Naast de effectieve campagnes die positief scoren en bewezen rendement opleveren, zijn shopper activaties uitgerold met veel kwekers, kopers en retailers in verschillende landen. Daarnaast zijn er talloze campagnes geweest en hebben we EU subsidies kunnen inzetten. Ik wens Dennis veel succes in zijn nieuwe functie”, aldus bestuursvoorzitter Marco van der Sar.

Hij vervolgt:“In deze fase waar BBH zich in bevindt is het belangrijk dat we een directeur vinden die het team van BBH kan begeleiden, maar die ook in staat is om onze sector met elkaar te verbinden vanuit de activiteiten die BBH doet voor de betalende supporters. De basis die in de afgelopen jaren is neergezet geeft ons een goede uitgangspositie om op door te ontwikkelen."


26-11-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 GroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS