dinsdag 18 januari 2022
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Go Green en Retail Solutions fuseren tot Green Solutions

Go Green en Retail Solutions fuseren tot Green Solutions

Go Green en Retail Solutions gaan fuseren. Per 1 januari 2022 gaan ze verder onder de naam Green Solutions B.V. Go Green en Retail Solutions hebben altijd al nauw samengewerkt. "Met deze fusie zullen de krachten worden gebundeld, waarbij de kennis en know how van Go Green B.V. zal worden versterkt met de volumes en inkoopkracht van Retail Solutions B.V."

Go Green is in 2004 opgericht door de gebroeders Roos en richt zich op de verkoop van tuin- en kamerplanten aan Garden Centres in Engeland. In 2010 is Retail Solutions B.V. opgericht met de focus op het beleveren van bouw- en supermarktketens in heel Europa.

Beide organisaties hebben afgelopen jaren veel groei en ontwikkeling doorgemaakt. De focus heeft de afgelopen jaren focus gelegen op de Brexit, de drievoudige vergroting van de locatie en het verder optimaliseren van de supply chain door middel van IT-innovaties.

 

 


Redactie Floranews | 01-12-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2112John


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS