dinsdag 18 januari 2022
2105 Palletcentrale FN TOP add

Rob Baan Persoon van het jaar 2021

Rob Baan Persoon van het jaar 2021

Rob Baan heeft onlangs de award Persoon van het jaar 2021 mogen ontvangen. Baan ontving de award tijdens de Horeca Expo in Gent. Hier werden op 21 november 2021 de We’re Smart Future Awards 2021 uitgereikt. Hij kreeg de award voor de meer dan 62 eetbare plantaardige producten voor de professionele chef-kok die hij met Koppert Cress ontwikkelde.

"Rob Baan heeft onze kijk op eten veranderd door de topgastronomie, en iedereen die wil luisteren, te inspireren over groenten, en ons te leren hoe we ons meest gezonde leven kunnen leiden."

foto: We're Smart World

De Future Awards worden uitgereikt door We're Smart World. Zij bekronen hiermee voedingsbedrijven die het verschil maken en uitzonderlijke producten, innovaties of projecten lanceren voor een meer ecologische en duurzame levensstijl.

De award voor Innovatie van het jaar 2021 werd uitgereikt aan The Green Bean. Zij maken op een innovatieve manier gebruik van het eiwitpotentieel van de groene boon. De award Product van het jaar 2021 werd uitgereikt aan VOL5. Zij bieden professionele chefs een plantaardig (veganistisch) alternatief voor een soepbouillon.

Naast deze drie awards werd het Project van het jaar 2021 uitgereikt aan HomeForest en PLANT-T Towers uit België. Media van het jaar 2021 ging naar Gambero Rosso (Italië) en Communicatie van het jaar 2021 ging naar Eleven Madison Park goes vegan (VS).

 


Leandra de Boef | 03-12-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 GroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS