dinsdag 18 januari 2022
FN TOP add 2105 Palletcentrale

HortiQ-certificaat voor Kemeling Kunststoffen

HortiQ-certificaat voor Kemeling Kunststoffen

Het Westlandse bedrijf Kemeling Kunststoffen heeft het HortiQ-certificaat behaald. Robert Kemeling ontving het certificaat uit handen van Harm Maters, voorzitter van HortiQ. Kemeling is het negentiende bedrijf dat voldoet aan het onafhankelijke kwaliteitssysteem. 

Het HortiQ-certificaat is een onafhankelijk en objectief kwaliteitssysteem voor kassenbouwers, installatiebedrijven en andere technische toeleveranciers aan de glastuinbouw. Met het label kunnen bedrijven aantonen dat hun producten van kwalitatief hoog niveau zijn, en dat hun bedrijfsprocessen op de juiste manier zijn ingericht en worden beheerst.

Harm Maters, voorzitter van HortiQ: “Nederland is wereldberoemd om de kwaliteit van haar greenhouse technology-sector. Met het HortiQ-certificaat willen we die kwaliteit transparant en objectief meetbaar maken.”

Kemeling Kunststoffen beschikt over specialistische ervaring sinds 1976 en ontwikkelt en produceert kunststof tanks, zoals bakken en opvangbakken speciaal voor de tuinbouw. Directeur Robert Kemeling: “Met het HortiQ-certificaat kunnen we de kwaliteit garanderen van onze producten. Zo geven we onze klanten zekerheid. We geloven in het HortiQ-certificaat voor de tuinbouwsector: een sector die staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid.”


Redactie Floranews | 03-12-21 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2201 GroenDirekt


Overig nieuws2022 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS